Vieraskirja


Hyvä ystävä, naapuri, ohikulkija. Ehkä olet saanut toisenlaisen näkökulman Etu-Töölöseen. Jätä terveisiä kokemuksistasi ja näkemyksistäsi.

17. elo, 2013

Hannele Sairanen

Ihanaa tunnelmointia,hauskoja hetkiä, tilanteita, arkipäivää sekä juhlaa päivin ja öin, ihmisistä ja ilman - väheksymättä napsakkaa tekstitystä! Sekä kuva että sana on hallussasi, rauhallisella, hauskalla, kaihoisalla yms. tavalla. Jatkokertomuksia odotellaan...

16. elo, 2013

Inke Luukka

On sinulla Kake silmää kauneudelle! Ja uskomatonta, miten rikkaita elämän välähdyksiä nopeasti ohi kiitävien hetkien aikana voi saada kameransa linssille, kun on oivaltava ja vastaanottavainen sielu ja mieli! Nautintoa joka hetki kuviesi parissa!

15. elo, 2013

Seija Ask

Aamuinen tervehdys! Piti ihan kaikessa rauhassa toistamiseen herkutella näillä otoksilla. Upeita tunnelmia ja aistikkaita sekä realistisia kuvia. Lady parking...jep voi se joskus olla näinkin! Suuret kiitokset ja mahtavaa syksyn odotusta!

Verkkosivu 12. elo, 2013

Margit Tuokko

Hei mahtavia kuvia! :) ;)

11. elo, 2013

Lauri Hänninen, C24

Tyylikäs ja kiinnostava sivusto. Useita hyviä kuvia, mutta paras oli "Villi luonto" -osastolla oleva kuva, jossa märkä kalalokki kyhjötti lampun päällä ja ohikulkija kulki ohi sateenvarjoineen. Selvää vuoden luontokuva -kilpailun "Ihminen ja luonto" -sarjan
ainesta!

10. elo, 2013

Mauri Junes

Minusta Yksi ikkuna oli puhuttelevi: Mitähän rtämänkin pikkumiehenpäässä liikkuu?
Myös Historiaa oli hyvä; Silloin 100 vuottasitten osattiin vielä rakentaa kauniisti ja kestäväst.
Mainioita kuvia Kake!